Ажурирано: 27.12.2018.

Сертификати

BS OHSAS 18001:2007
ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
   
LS 1SB3249
   

 

ПОЛИТИКА ИНТЕГРИСАНОГ СИСТЕМА МЕНАЏМЕНТА

 

ПКБ Корпорација, основана 27.12.1945.године у Панчевачком риту, једна је од водећих компанија у земљи у области примарне биљно-сточарске производње. Тржишно је оријентисана и зато у својој друштвеној одговорности види одговорно и успешно пословање. Такво пословање подразумева примену највиших стандарда у свим аспектима пословања, од запошљавања људи, преко квалитета производа и услуга, до заштите животне средине, бриге о здрављу запослених, као здрављу и задовољству крајњих корисника наших производа и услуга. Главна делатност је производња сировог млека тј. млечно говедарство, које се базира на расном саставу млечног типа холштајн-фризијске расе крава, оплемењених канадском и америчком генетиком. ПКБ производи и сточну храну, углавном за сопствене потребе и део за екстерну продају, као и семенску робу (пшеница, јечам, кукуруз, соја и сунцокрет) коју дорађује у сопственом дорадном центру, како за интерну употребу, тако и за екстерну продају.


МИСИЈА: Мисија наше компаније је да сталним радом тежимо ка остварењу високих приноса и врхунског квалитета пољопривредних производа и услуга (млеко, месо, житарице, индустријско биље, поврће и семенска роба), кроз повећање ефективности и ефикасности, уз примену ISO 9001:2008; ISO 14001:2004; OHSAS18001:2007; HACCP И GLOBAL G.А.P. испуњавамо захтеве и очекивања запослених, потрошача као и крајњих корисника. То ће се одразити кроз одржавање и неговање дугогодишњих партнерских односа са нашим уговарачима који су упућени на сарадњу са нашом компанијом, кроз примену свих законских регулатива и правних норми.


Визија:
Наша визија је да и даље останемо највећа фарма у европи, и највећи произвођач сировог млека у Србији, поштован и уважен пословни партнер у регионалним и европским размерама.
То се може остварити спровођењем обуке запослених на свим нивоима, стручним оспособљавањем кадрова преко стручне литературе, стручних конференција, сајмова из делокруга нашег рада, развојем нових производа и услуга, применом најновијих техничких и технолошких достигнућа из области аграра. На овај начин настојимо да постанемо синоним доброг домаћина и добре пољопривредне и произвођачке праксе у области аграра.

 
Актуелно у ПКБ

лист пословног система ПКБ


У БРОЈУ 1774, децембар 2018.

Консолидовани
финансијски извештаји

Финансијски извештаји
Презентације
 

© Сектор за информатику
ПКБ Корпорације

 
 
© 2009 - 2016 Пољопривредна корпорација "Београд" а.д.
Београд, Падинска скела, Индустријско насеље б.б.